Cine sunt eu?

   Am căutat ani la rândul, răspunsul acestei întrebări. Sunt o simplă fată, mult prea stângace uneori, dar una sinceră, care a trecut prin atât de multe experiențe la o vârsta fragedă.Am căutat ani la rândul, un drum în viață . Astăzi pot să afirm că am găsit drumul. Care este? Este acest drum prin care am realizat că încă scrisul vindecă oameni. Este acel drum, care îmi arată victoria doar prin faptul că altii reușesc să se regăsească în ceea ce eu scriu.

” Iubirea asta mare mi-a rămas de la bunica” aceasta e deviza mea. Ai tinde să întrebi care iubire? Iubirea față de semeni.
Ce voi face totuși, în clipa în care iubirea cere sacrificiu? Ce am să fac în momentul în care totul pare ruinat în viață? Răspunsul acestor întrebări se află în volumul meu: “Te-ai rătăcit în cer”.

Ce planuri de viitor am? 

   Aud des această întrebare… îmi doresc să muncesc, știu bine că ce vreau eu, nu vine așa peste noapte. La fel de bine cum știu că anumite subiecte de actualitate nu sunt discutate pe larg de tineri. De aceea, vreau sa avem aici o comunitate, unde nu doar eu sa vorbesc, unde nu doar eu sa scriu, unde fiecare din voi să poată să se exprime. Și de ce nu să avem la dispoziție o secțiune Q&A.
Acum că știi, defapt cine sunt eu și anume, o fată cu aceleași slăbiciuni ca tine, citește-ma printre rânduri, privește sufletul meu pe aceste articole. Bun-venit, în cel mai tumultuos loc din această lume: sufletul uman.